S-a încheiat Paris Fashion Week primăvară 2017 şi ne bucurăm de perspectiva completă asupra a ceea ce se va purta în sezonul cald al anului viitor. Cele mai mari nume ale modei şi-au expus fabuloasele creaţii în capitala Franţei, supermodelele au defilat fericite în piese must-have. Mai jos, va invitam sa admirati cateva tinute ce au fost prezentate saptamana trecuta la Paris.
Cunoscuta cântăreaţă a lansat în această vară colecţia de ochelari de soare care îi va purta numele. Rihanna a participat la crearea noii linii de ochelari de soare împreună cu Dior în contextul deja cunoscutei sale colaborări cu celebra casă de modă.
Designeri de top isi prezinta colectiile Haute Couture pentru sezonul toamna iarna 2016-2017, in aceasta saptamana, la Paris. Pe catwalk se pot admira colectiile brandurilor Atelier Versace, Christian Dior, Chanel, Giorgio Armani Privé, Elie Saab, Jean Paul Gaultier, Valentino si multi altii. Mai jos va invitam sa admirati cateva tinute ce au fost prezentate in aceasta saptamana.
Chiar in acest moment la Milano Fashion Week sunt prezentate colectiile masculine pentru toamna-iarna 2016. Un pretext perfect pentru a trage cu ochiul si la ce se petrece in moda strazii. Iata ce poarta barbatii cosmopoliti, trendy si cool in ziua de azi!
Shop by the look. Va propunem cateva dintre cele mai celebre modele de ochelari de soare. Stiluri inconfundabile: oversized, cat eye, club master, aviator... Enjoy!