TENDINTE OCHELARI DE SOARE BARBATI #SPRING/SUMMER 2016

Ochelarii de soare pe lângă utilitatea lor, sunt un accesoriu care nu va trece neobservat și care iți va completa intr-un mod stylish ținuta. Urmarind noile colecții de pe podium, pentru primavara-vara 2016, vă putem impartași care sunt ultimile tendințe in materie de ochelari de soare.

 

1. AVIATOR

Când vine vorba de stil, nu poate nimeni să întreacă ochelarii de soare Aviator. Acesta este unul dintre motive pentru care ramane în trend în fiecare an. În acest sezon, preferate sunt modele aviator cu lentile oglindă, rame colorate sau modelele retro de aviator.

 

sunstyle.ro/AVIATOR

 

 

2. LENTILE OGLINDA

Aceștia sunt în tendințe de anul trecut, însă niciodată nu au fost atât de populari ca acum. Ochelarii de soare tip oglindă în nuanțe vibrante au puterea de a transforma pe loc o ținuta și a-i da acel aer futurist pe care alte modele de ochelari nu o pot face.

  

sunstyle.ro/MIRROR

 

 

3. RAME ROTUNDE

Ramele rotunde sau ușor ovale sunt o combinație hippie-geek foarte cool. Iconice pentru persoane precum John Lennon sau Johnny Deep care au facut o pasiune pentru această formă de ochelari.  

  

sunstyle.ro/ROUND

 

 

4. LENTILE TRANSPARENTE

Dacă în liceu tocilarul clasei era mereu tachinat, acum designerii se inspiră din stilul „nerdy-geek”. Acești ochelari sunt nelipsiți anul acesta de pe podiumurile marelor case de modă.

Lentile transparente

 

 

5. FORME GEOMETRICE

Dacă preferi ramele dreptunghiulare, anul acesta ai noroc. Inspirați în principiu din lumea IT, ochelari cu rame dreptunghiulare, patrațoase, culori subtile sau țipătoare, cert este că acest stil de ochelari este unul futurist.

 

sunstyle.ro/DREPTUNGHIULAR 

 

Sursă:  www.vogue.com

 

Articol publicat pe 14.04.2016