DESPRE SUN STYLE

 

La SUN STYLE, misiunea noastra este de a fi o destinatie de inspiratie oferind cele mai exclusiviste, atemporale si in trend modele de ochelari de soare.

De ce ochelari de soare? Pentru ca ochelarii sunt un element important ce contribuie la completarea look-ului tau. Iti transforma tinutele din obisnuite intr-o 'amprenta vestimentara'.

 

Ne mandrim cu o vasta experienta in domeniul opticii si cu o colaborare directa cu marii producatori de ochelari, exclusiv din Italia. Astfel va putem oferi continuu o selectie impresionanta de produse originale ale celor mai la moda brand-uri: Alexander McQueen, Diesel, Dsquared2, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Giorgio Armani, John Galliano, Marc by Marc Jacobs, Prada, Ray-Ban, Tom Ford, etc.

In Romania, SUN STYLE este prezenta din martie 2015.

Toate produsele de pe SUN STYLE sunt 100% originale si sunt insotite cu toate documentele puse la dispozitie de producator: etui personalizat, laveta de curatare, manualul producatorului si pentru anumite brand-uri (in functie de producator) certificat de autenticitate.

 

Blogul SUN STYLE - Fashion & Style - te tine la curent despre ultimele tendinte, articole documentate despre sanatatea ochilor, un ghid despre cele mai potrivite modele de ochelari de soare si noutati din fashion.

 


Urmareste-ne:                   

 

#Ochelari cu Design - SUN STYLE

www.sunstyle.ro