INTREBARI FRECVENTE

 

Ce semnifica pretul taiat pe care il pot vedea pe pagina fiecarui produs?

Acest pret este cel recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine. Pretul recomandat de vanzare iti va folosi in evaluarea comparativa a costurilor, asa ca-l vei gasi in dreptul produselor care au aplicat un discount, deasupra pretului de vanzare SUN STYLE.

 

Pot cumpara toate articolele din stocul unui produs?

De obicei, este setata o limita de un produs care poate fi cumparat de acelasi client. Facem acest lucru pentru ca ne dorim sa se bucure cat mai multi dintre membrii nostri de produsele SUN STYLE. Multumim pentru intelegere!

 

Ce inseamna DreamBox?

In DreamBox iti poti salva produsele preferate si in functie de campaniile de reduceri aplicate, noi te vom informa daca produsele salvate la DreamBox beneficiaza de reduceri.

 

Pot comanda un produs si prin telefon?

Din pacate, nu se pot face comenzi telefonice, dar poti apela numarul de telefon +4 0723 365 222 si un consultant SUN STYLE te va ajuta pas cu pas in vederea plasarii unei comenzi online.

 

Pot sa returnez produsele comandate?

Conform Termeni si conditii, produsele comandate pot fi returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate (in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si documentatia aferenta), in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire, fara obligatia invocarii vreunui motiv si fara impunerea unui anumit serviciu de curierat. Pentru aceasta, va trebui sa ne comunici intentia de returnare prin email (office@sunstyle.ro), in termenul mentionat. Mai multe informatii in Politica de Retur.

 

In cat timp pot returna un produs?

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

 

In cat timp imi primesc banii inapoi?

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 10 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin transfer bancar, intr-un cont bancar specificat de tine catre adresa noastra de email (office@sunstyle.ro). Nu ne dorim sa va tinem banii blocati astfel ca de obicei returnam banii in 48h de la primirea informatiilor solicitate pe email.

 

Cat ma costa returnarea unui produs?

La returnarea unui produs, singurul cost pe care trebuie sa il suporti este cel de transport (transportul de la SUN STYLE catre tine, transportul retur este gratuit).

 

Produsele sunt originale? De ce au un pret asa de mic?

Toate produsele comercializate pe SUN STYLE sunt 100% originale si sunt livrate cu toate documentele oferite de producator + certificatul de garantie. Pretul este mai mic decat in magazine deoarece vrem sa le oferim clientilor nostrii un pret corect, un discount real, impartind astfel beneficiul, construit in ani de partneriat, de la marii producatori de ochelari de soare si ceasuri.